ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ
Πρωινή κατάσταση οδικού δικτύου και ύψος χιονιού στο Τρόοδος (08:40)

27/12/2024 8:46 am

Κατάσταση οδικού δικτύου

Τα δελτία καιρού χορηγεί το online κατάστημα με Havaianas Invito

Επαρχία Λεμεσού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους) είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Διαμέρισμα Μόρφου (λόγω παγετού)

Πεδουλά – Προδρόμου

Πρόδρομου – Πλατρών

Προδρόμου – Λεμύθού

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Το ύψος του χιονιού στο ξενοδοχείο «Jubilee» στις 08:40 ανέρχεται στα 3 εκατοστά και στη Χιονίστρα στα 20 εκατοστά.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τι καιρικές συνθήκες επικρατούν από τις κάμερες μας που είναι τοποθετημένες στα ορεινά, πατώντας στους πιο κάτω συνδέσμους:

Τρόοδος – Jubilee Hotel CAM

North Face 1 – Dias (Troodos) CAM

Επισημαίνεται ότι, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο“.

Για να δείτε τις προγνώσεις στις Τοποθεσίες πατήστε πιο κάτω

– ADVERTISEMENT –